vVKY

Kasvattajat

vVKY pyrkii listaamaan mahdollisimman monen kasvattajan kennelin tänne, jotta ne on helppo löytää. Listalle voi hakea kuka vain omalla kennelillään, kunhan kasvatusrotuihin kuuluu edes yksi vinttikoirarotu. Kasvattajaksi rekisteröityneet kennelit osallistuvat vuosittaiseen vinttikoirakasvattaja- kilpailuun. Kilpailusta lisää Toiminta- osiossa.

Rekisteröidy kasvattajaksi

Mikäli haluat rekisteröidä itsesi vVKY:n kasvattaja-listalle, täytä alla oleva lomake ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen itkupillin@gmail.com.

Kennelin nimi: Kennelin nimi.
Kasvattaja: Nimi millä kuljet internetissä.
Sijainti: Maa missä kennelisi sijaitsee.
Kennelin osoite: https:// alkuinen linkki kenneliisi.
Kasvatusrodut: mitä vinttikoirarotuja kasvatat?
Esittely: Muutaman lauseen esittely kennelistäsi, esim. milloin se on perustettu ja millaisia vinttikoiria kasvatat.

Kasvattajat

Hippulat Vinkuen, SUOMI

Nessu
Kasvatusrodut: saluki, venäjänvinttikoira, whippet
Hippulat Vinkuen on kesällä 2020 perustettu kennel, joka aloitti nimellä Itkupillin. Kennel kasvattaa pääasiassa venäjänvinttikoiria, whippetejä ja salukeja, mutta kennel on täynnä muitakin vinttikoiria joista voi syntyä pentueita. Koirien kanssa kilpaillaan vinttikoiraurheilussa sekä muutamissa muissa lajeissa. Myös näyttelyihin osallistutaan aktiivisesti. 

Elysian, ENGLANTI

Dee
Kasvatusrodut: whippet, sloughi
Elysian on virtuaalisen Englannin Snowshillissä sijaitseva kenneli, joka on perustettu 4. maaliskuuta 2021. Elysianin whippetit eivät painotu varsinaisesti käyttöön tai näyttöön, vaan koirat pääsevät elämänsä aikana vierailemaan useasti sekä näyttelyissä että juoksuradalla. 

Stepmaker's, SUOMI

Crissu
Kasvatusrodut: venäjänvinttikoira
Stepmaker's on perustettu vuoden 2016 maaliskuussa, missä kasvatetaan venäjänvinttikoiria. Näiden upeiden ratapiiskureiden kasvatus on itselleni todella lähellä sydäntä ollut alusta saakka. Tarkoituksena on kasvattaa terveitä ja rodunomaisia venakoita itseni ja muiden iloksi 

Aavikkoketun, SUOMI

Pikkis
Kasvatusrodut: saluki + muut
Aavikkoketun -virtuaalikennel on perustettu vuoden 2022 lopulla. Tavoitteenani on kasvattaa rodunomaisia, hyväluontoisia sekä kestäviä salukeja ja muita vinttikoirarotuja pääsääntöisesti vain käyttöön.

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien harrastustoiminta, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien koe- ja harrastustoiminnan kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta. 
Tausta ja yläkuvat © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita